STYRET

Styremedlem/nestleder

 

Jeg er innehaver av Kennel Ballygran. Jeg bor i Ytre Arna, like utenfor Bergen med mine 7 irske ulvehunder og 4 whippeter. Fikk min første irske ulvehund i 1995, men har vært aktivt med i klubben siden 1989 og har jobbet aktivt for klubben siden da. Ellers jobber jeg som dyrepleier på AniCura Askøy Dyreklinikk, som er en reproduksjonklinikk utenfor Bergen. Jeg er også autorisert eksteriørdommer for rasen irsk ulvehund. 

Kristin Moldskred Myrene

Leder

 

Kristin Myrene fra Sunnmøre. Gift med Jermund og har ett barn, Linea.

Har hatt irsk Ulvehund siden 1995.

Har oppdrettet noen få kull under kennel Quinquina's.

Har i dag 3 irske ulvehund tisper.

Så har vi en maskott i form av welsh corgi cardigan.

I tillegg holder jeg på med Fjordhest og sau.

Jobber som fagkonsulent landbruk ved landbruksavdelinga.

Som leder ønsker jeg å være inkluderende og jeg vil at klubben vår skal være en klubb for alle medlemmer.

Styret i Irsk ulvehundklubb Norge

Alise Strøm Sørensen

Styremedlem/sekeretær

 

Jeg bor i Ogndal i Steinkjær kommune, Trøndelag, gift med Ole Jakob og har ei voksen datter. Jeg har hatt irsk ulvehund i to perioder i livet mitt. De første var to tisper fra Freetain's (Anne Grethe Lyngstad) tidlig på 80-tallet. Deretter ble det et (altfor) langt opphold, helt til januar 2009 da jeg kjøpte Fillin (Charangas Elmo Ewing) av Tore Nilsen. Fillin hadde jeg til våren 2016.

 

Sommeren 2016 kom Anton (Innsetlia's Emmanuel) i hus. I tillegg til Anton har vi Tsygan (østsibirsk laika)- en ekte russer, som skal brukes på elgjakt. Hundene våre er en stor del av livet mitt, og mye av aktiviteten utenom jobb legges opp deretter. De er med på det meste- turer i skog og mark og rundt om, både sommer og vinter (gjerne skiturer). 

 

Jeg har vært med i Steinskjør hundeklubb i noen år, og sitter i styret der. Jeg er opptatt av at hunder skal ha det godt, og at de skal være velfungerende individer både fysisk og psykisk. Helsearbeidet for rasen er viktig!

Jeg ser frem til å jobbe sammen med flinke og trivelige folk i ulvehundblubben. 

Anne Mette Mikkelsen

Tanja Horn Bolset

Styremedlem

 

Bosatt i Sandefjord, 4 barn. For tiden ingen irsk ulvehund, men en whippet og en jakt golden. Har hatt irsk ulvehund siden 1995, så begynner etterhvert å få litt erfaring med rasen. Har tidligere være varamedlem i styret, og regionskontakt for Region Vestfold i noen år. I tillegg til å ha en spesiell kjærlighet til vår flotte felles rase, er jeg litt opptatt av å redusere på enkelte oppgaver i klubbsammenheng. Vi ser nå at noen av oppgavene har blitt så omfattende at det er vanskelig å få folk til å stille opp på dem. Dette er ikke heldig for klubben vår, som er helt avhengig av frivillig innsats. 

Jeg takker for tilliten på Gol, og gleder meg til å ta fatt på styrearbeid med de andre i styret.

Eivind Øverli Holm

Styremedlem

 

Jeg er en ganske fersk hundeeier. Jeg har hatt hund i snar 6 år og irsk ulvehund har jeg hatt i 2 år. For meg er det viktig at hundene har det godt, og er velfungerende i alle miljø vi ferdes i. Som medlem i styret håper jeg å kunne lære masse om rasen, og det hadde vært fantastisk hvis vi klarte å fremme helseforebyggense tiltak enda mer for rasen vår. 

Elin Slåen

Varamedlem

 

Jeg har hatt irsk ulvehund siden 2010 og har vært aktiv i miljøet siden det. Jeg er blant annet regionskontakt for Region Agder- og Rogaland, og jeg sitter også i premiekomiteen siden 2018. Bor i Halden og jobber som regnskapsfører/regnskapskonsulent. Det er første gang jeg har et verv i styret og er spent på hvordan dette vil bli. Jeg er veldig opptatt av helse og gemytt, samtidig som jeg syns det er viktig og også ta vare på rasens standard. Jeg vil at rasen skal opp og frem når det gjelder helse.

Navn

Funksjon

Telefonnummer

E-post

Adresse

Kristin Moldskred Myrene

Leder

95 22 99 42

Ringstadalen 226,

6064 Haddal

Anne Mette Mikkelsen

Nestleder/styremedlem

92 02 23 86

Mons Slettens veg 21,

5265 Ytre Arna

Alise Strøm Sørens

Sekretær/styremedlem

99 72 78 91


Tanja Horn Bolset

Styremedle

99 72 78 91

Raveien 341,

3220 Sandefjord

Eivind Øverli Holm

Styremedlem

47 39 25 43

Svinndalveien 236,

1708 Sarpsborg

Elin Slåen

Varamedlem

47 61 45 47

Markveien 4,

1769 Halden