BLI MEDLEM

ADRESSE

C/O Kristin Myrene, Ringstadalen 226

6064 Haddal

TELEFON

+47 95 22 99 42

Som medlem vil du motta vårt medlemsblad «Ulvehunden» 3 ganger i året. Dette inneholder bl.a. artikler om vår rase, meldinger om klubbens arbeid, resultater fra utstillinger og prøver, nytt fra regionene, presentasjon av og referat fra de aktiviteter klubben har og mye mer. Irsk Ulvehundklubb Norge er samarbeidende klubb med NKK, og du vil få redusert pris ved påmelding til offisielle utstillinger og lydighetsprøver.

 

Som medlem i Irsk Ulvehundklubb Norge vil du også få oppleve et positivt hundemiljø, du vil kunne dra nytte av andres erfaring, øke dine kunnskaper om rasen og om hundehold generelt, og du vil få kontakt med andre ulvehundeiere.

 

Klubben kan tilby tre typer medlemsskap:

 

Hovedmedlemskap – Koster 350,- for medlemskap i IUKN og 230,- i tillegg for NKK grunnkontingent (kommer på samlet faktura). Du mottar medlemsbladet i posten tre ganger per år og Hundesport 4 ganger i året. Er du allerede medlem i en annen samarbeidende klubb til NKK, betales bare grunnkontingenten dit en gang.

Fra 1. september og ut året, er det halv pris på medlemskap.

Familiemedlemskap – Koster 100,- og du blir kun medlem av IUKN og ikke NKK, du mottar ikke Medlemsbladet som kommer tre ganger per år. For å få familiemedlemskap må minst en annen i husstanden ha hovedmedlemskap og ha samme bostedsadresse som familiemedlemmet.

 

BLI MEDLEM

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ønsker du å bli medlem kan du fylle i skjemaet og sende det til oss.