Irsk Ulvehundklubb Norge

SøkeområdeVis/Skjul meny

Monica Jensen

Monica Jensen Seland med Bella

– Jeg bor i Bjørnafjorden utenfor Bergen og har nå vært lykkelig og stolt eier av ulvehund i fire år sammen med Torunn Seland. 

– I fjor gikk jeg inn som styremedlem i klubben og i år takket jeg ja til nominasjonen som leder for Irsk Ulvehundklubb Norge. 

– Med bakgrunn i økonomien til klubben ønsker jeg å prøve å finne løsninger for større inntekter og reduksjon i utgiftene til klubben. Jeg ønsker også at enda flere ulvehundeiere skal være medlemmer i klubben vår. Sammenliknet med mange andre i klubben er jeg er relativt ny med ulvehund, men er helt fortapt i rasen. 

– Jeg har ikke like god kunnskap om rasen som mange andre medlemmer i klubben. Jeg ønsker å lære mye mer og lærer stadig vekk noe nytt fra andre mer erfarne enn meg.  

– Min styrke er at jeg brenner for klubben og at jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene i dette nye styret Jeg er en god organisator og den egenskapen kommer godt med i alt styrearbeid. 

Sekretær i Styret

468 91 746

Tomterveien 381, 1825 Tomter

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram