Irsk Ulvehundklubb Norge Logo

Irsk Ulvehundklubb Norge

SøkeområdeVis/Skjul meny

Slik blir medlemskapet ditt i 2021

Norsk Kennel Klub (NKK) har nå sendt ut innbetalingskrav for 2021 med betalingsfrist 19. januar. Har du ikke fått epost eller brev om dette, finner du kravet på Min Side hos NKK. Vi håper alle vil fornye medlemskapet sitt i Irsk Ulvehundklubb Norge.

Dessverre har NKK skrevet at medlemskapet forutsetter innbetaling av en uspesifisert "del 2" senere i år for å beholde medlemskapet. Denne kan bli alt mellom 0 og 470 kroner, og blir fastsatt på et utsatt representantskapsmøte i NKK senere i år.

Styret i IUKN har vedtatt at alle som har betalt medlemskapet sitt i klubben for 2021 beholder alle rettigheter i IUKN, uavhengig av om en "del 2" betales til NKK eller ikke. Det vil si at alle som betaler medlemskapet får alle nummer av Ulvehunden, kan stemme på generalforsamlingen og delta på arrangementer som bare er åpne for medlemmer.

Styret i IUKN har også stilt seg bak et krav om at "del 2" av grunnkontingenten fjernes. Sammen med over 40 andre raseklubber i NKK og samtlige NKK-regioner, har vi skrevet under på dette brevet til NKKs hovedstyre om dette.

NKKs representantskapsmøte sa nei til en obligatorisk "del 2" av grunnkontingenten i år, men oppfordret administrasjonen til å sende ut et ønske om "frivillig ekstrakontingent". IUKN oppfordrer våre medlemmer til å støtte NKK i en vanskelig periode for organisasjonen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram