Irsk Ulvehundklubb Norge

SøkeområdeVis/Skjul meny

Nye æresmedlemmer

På årsmøtet lørdag 25. juni 2022 utnevnte årsmøtet Per Arne Flatberg og Anne-Birgitte Larsen til æresmedlemmer i klubben. Beslutningen var enstemmig.

Anne-Birgittte Larsen, leder Monica Jensen Seland og Per Arne Flatberg

Styrets begrunnelse:

I henhold til IUKNs lover kan styret på generalforsamlingen foreslå særlig fortjente medlemmer som klubbens æresmedlemmer. Det kreves 2/3 kvalifisert flertall og voteres uten debatt.

På vegne av kennelene Chaos in Motion, Fastfoot, Reblima, Ginnunga, Black Glacier, McKenzie og O’Marksbay vil vi oppfordre til at styret foreslår at Anne-Birgitte Larsen og Per Arne Flatberg utnevnes til æresmedlemmer av klubben på generalforsamlingen 2022.

Anne-Birgitte Larsen har i over ti år satt sitt enestående preg på medlemsbladet vårt, Ulvehunden. Hun har fylt rollene som utformer, redaksjonsmedlem og redaktør av et fantastisk blad. Bladet har en tydelig profil og har presentert alle aspekter ved rasen, helseutfordringer, førstehjelp, pelsstell og utstillinger. Vi har også fått servert tips og trivelige artikler om folk og hundene deres, aktiviteter fra inn- og utland pakket inn i et tiltalende layout. Hun er et levende leksikon når det gjelder stamtavler, hundehelse og kull. Dette er kunnskap hun har tilegnet seg ved å pløye alt hun har kommet over av utenlandske ulvehundbøker og utstillingskataloger etc., og denne kunnskapen bringer hun inn i det betydningsfulle arbeidet med innholdet i Irish Wolfhound Database - IWDB. I hverdagen med samboer Per Arne Flatberg har hun vært en aktiv og engasjert eier av flere irske ulvehunder og hun representerer alltid rasen på en utmerket måte.

Per Arne Flatberg skal først og fremst berømmes for det enorme arbeidet han har gjort for å få fram verdens desidert beste stamtavledatabase for hunder. I Irish Wolfhound Database er målsetningen å ha informasjon om alle registrerte irske ulvehunder som noensinne har levd. Per Arne har utført et gedigent arbeid for å etablere og kontinuerlig forbedre den tekniske løsningen for databasen og fylle den med informasjon. Han er også en meget aktiv ambassadør for databasen som foredragsholder fysisk, på video og web og også leverandør av store mengder interessant materiale om helse, levealder m.m. I tillegg til dette har han vært med i styret i klubben i mange år og også gjort en stor innsats ved å representere oss i ulike sammenhenger i NKK. Sammen med samboer Anne-Birgitte Larsen har han vært en aktiv og engasjert eier av flere irske ulvehunder og han representerer alltid rasen på en utmerket måte.

Med vennlig hilsen Tone Elisabeth Hagen og Marthe Ludvigsen, Therese Granlund Haugen, Eva Matre og Sverre M Blikra, Monica og Torunn Seland, Hilde Lorentzen, Ingun Hinna og Thor-Egil Haga, Knut Olav Wille og Øivind Berg Larsen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram