STYRET

Styremedlem/nestleder

 

Jeg er innehaver av Kennel Ballygran. Jeg bor i Ytre Arna, like utenfor Bergen med mine 7 irske ulvehunder og 4 whippeter. Fikk min første irske ulvehund i 1995, men har vært aktivt med i klubben siden 1989 og har jobbet aktivt for klubben siden da. Ellers jobber jeg som dyrepleier på AniCura Askøy Dyreklinikk, som er en reproduksjonklinikk utenfor Bergen. Jeg er også autorisert eksteriørdommer for rasen irsk ulvehund. 

Kristin Moldskred Myrene

Leder

 

Kristin Myrene fra Sunnmøre. Gift med Jermund og har ett barn, Linea.

Har hatt irsk Ulvehund siden 1995.

Har oppdrettet noen få kull under kennel Quinquina's.

Har i dag 3 irske ulvehund tisper.

Så har vi en maskott i form av welsh corgi cardigan.

I tillegg holder jeg på med Fjordhest og sau.

Jobber som fagkonsulent landbruk ved landbruksavdelinga.

Som leder ønsker jeg å være inkluderende og jeg vil at klubben vår skal være en klubb for alle medlemmer.

Styret i Irsk ulvehundklubb Norge

Espen Uvaag

Varamedlem

 

Jeg har drevet med hund i mange år, men de siste 17 årene har jeg hatt rasen borzoi og har et oppdrett under kennelnavnet Borzkas. I dag har vi seks hunder hjemme. Jeg har tidligere hatt verv i både rasens utvalg og styret i Norsk Mynde Klubb.

Da min samboer og jeg flyttet til Askim for 6 år siden, var vi så heldige og stifte bekjentskap med flere ulvehunder og en gryende kjærlighet for rasen ble født. Siden den gang har jeg innhalert den kunnskapen jeg har kommet over om rasen og vet jeg kommer til å lære så uendelig mye mer i tiden fremover.

Jeg er vel det man kan kalle en nerd på konstruksjon og helse og har med iver fulgt med på det fantastiske arbeidet som er lagt ned rundt Ulvehundklubben de siste årene. Det er helt herlig å få et verv i en sammensveiset klubb som driftes på en måte mange kan ta lærdom fra, meg selv inkludert.

Navn

Funksjon

Telefonnummer

E-post

Adresse

Kristin Moldskred Myrene

Leder

95 22 99 42

Ringstadalen 226,

6064 Haddal

Anne Mette Mikkelsen

Nestleder/styremedlem

92 02 23 86

Mons Slettens veg 21,

5265 Ytre Arna

Alise Strøm Sørens

Sekretær/styremedlem

99 72 78 91

Gosenvn. 38,

7718 Steinkjer

Eva Matre

Styremedlem

48 17 01 89

Skotabervn. 50,

5411 Stord

Monika Seland

Styremedlem

46 89 17 46

Sørstrøno 143,

5217 Hagavik

Espen Uvaag

1. Varamedlem

93 84 24 76

Gråbergveien 1,

1831 Askim

Vegar Sende

2. Varamedlem

48 24 67 79

Markvegen 189

8659 Mosjøen

Alise Strøm Sørensen

Styremedlem/sekeretær

 

Jeg bor i Ogndal i Steinkjær kommune, Trøndelag, gift med Ole Jakob og har ei voksen datter. Jeg har hatt irsk ulvehund i to perioder i livet mitt. De første var to tisper fra Freetain's (Anne Grethe Lyngstad) tidlig på 80-tallet. Deretter ble det et (altfor) langt opphold, helt til januar 2009 da jeg kjøpte Fillin (Charangas Elmo Ewing) av Tore Nilsen. Fillin hadde jeg til våren 2016.

 

Sommeren 2016 kom Anton (Innsetlia's Emmanuel) i hus. I tillegg til Anton har vi Tsygan (østsibirsk laika)- en ekte russer, som skal brukes på elgjakt. Hundene våre er en stor del av livet mitt, og mye av aktiviteten utenom jobb legges opp deretter. De er med på det meste- turer i skog og mark og rundt om, både sommer og vinter (gjerne skiturer). 

 

Jeg har vært med i Steinskjør hundeklubb i noen år, og sitter i styret der. Jeg er opptatt av at hunder skal ha det godt, og at de skal være velfungerende individer både fysisk og psykisk. Helsearbeidet for rasen er viktig!

Jeg ser frem til å jobbe sammen med flinke og trivelige folk i ulvehundblubben. 

Eva Matre

Styremedlem

 

Jeg har hatt ulvehund i 12 år, og for tiden har Sverre Blikra og jeg tre tisper på Leirvik på Stord.

l øpet av de årene jeg har vært medlem har det skjedd mye i klubben. Noe av det som gleder meg mest er at det har blitt mer åpenhet blant våre oppdrettere. Mange av våre norske oppdrettere er aktive og bidrar veldig mye med å legge inn helseopplysninger på Irish Wolfhound Databse(IWDB). Databasen er for øvrig et fantastisk hjelpemiddel for både oppdrettere og valpekjøpere. Ved å bruke IWDB aktivt kan vi jobbe mot friskere indivder og økt levetid. At det er mange engasjerte ildsjeler i klubben gjør det spennende å få tilliten til å sitte i styret.

Monica Seland

Styremedlem


Jeg har hatt ulvehund siden sommeren 2016. Da kom Bella, Comedias All About Glory, inn i familien vår. Familien min og meg visste nokså med en gang at det ikke var nok med en ulvehund. Rett etter nyttår 2019 flyttet Disa, XOXO Sofia From Disa O´Marksbay, hjem til oss hun blir nok ikke den siste. Jeg bor på Strøno, en liten øy i Os kommune like utenfor Bergen. Jeg er opptatt av at hundene skal leve gode liv med mye tid i skog og mark. Vi møter andre ulvehundeiere så ofte som mulig slik at både to og firebeinte kan sosialisere med andre ulvehund(folk). Jeg er ønsker å lære mye mer om rasen, helsearbeid og godt avl. Ved å sitte i styret håper jeg å kunne lære av erfarne medlemmer og å kunne bidra med tid og interesse for klubben. Jeg husker godt måten jeg ble møtt da jeg ble medlem i klubben og ønsker at alle nye ulvehundeiere skal bli møtt på samme gode måte med inkludering.

Vegar Sende

Varamedlem

 

Jeg er en relativt aktiv person, som trives både ute i naturen og hjemme, så lenge jeg er i selskap med hundene mine. Jeg går nesten ikke turer som hundene ikke kan være med på.

Anne Mette Mikkelsen