Irsk Ulvehundklubb Norge

SøkeområdeVis/Skjul meny

Referat styremøte 3/7-2024

Til stede: Bente Lene, Janne, Thomas, Jannicke, Fredrik, Wenche og Monica

Orienteringssaker

  • Medlemsutvikling - 174 medlemmer, 12 ubetalte krav.  I 2023 endte vi på 178 medlemmer.

Sak 18/2024 Konstituering av styret

Monica ble foreslått som sekretær i styret og takket ja til det. De andre styreoppnevnte oppgavene blir fordelt på styremøtet i august. Monica har meldt inn endringer i styret til Brønnøysundregisteret.

Sak 19/2024 Brev mottatt fra Velda Clarke, leder av Irish Wolfhound Club of Ireland

Clarke har skrevet brev til klubben vedrørende hendelsen i Askim i april 2023 der flere ulvehunder bet en liten hund og eieren. Clarke stiller seg undrende til IUKN sin håndtering av saken og manglende støtte og økonomisk støtte til hundeeieren som fremdeles har hundene sin på kennel. Disse hundene er det fattet et avlivningsvedtak på og hundeeieren skal ikke kunne ha hunder på over 25 kg.

Vedtak: Bente Lene har skriver brev til Clarke og sender til styret for gjennomlesning. Innholdet i brevet skal inneholde faktaopplysninger om klubbens håndtering av saken, kontakt med hundeeier og informasjon om at årsmøtet 2023 ønsket at klubben skulle støtte hundeeier på det menneskelige plan. Når ferdig sendes det til Clarke, samt resten av styret i Irish Wolfhound Club of Ireland. Det legges også ved dommen fra Oslo Tingrett oversatt til engelsk.

Møter i høst, alle kl 19-21, 13. August , 10. September , 10. Oktober , 5. November og 4. Desember

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram