Irsk Ulvehundklubb Norge

SøkeområdeVis/Skjul meny

Helsekontakt

Som en ny tjeneste fra klubben er Helsekomiteén glad for å kunne lansere vår nye helsekontakt, Tone Elisabeth Hagen fra Askim. Hun er selv både valpekjøper og oppdretter.

Tjenesten er ikke ment som en erstatning for veterinærbehandling, og vi oppfordrer valpekjøpere sterkt til å ta kontakt med oppdretteren og veterinæren sin aller først hvis det er noe de har spørsmål om eller har utfordringer med.
Noen sykdomsforløp på hundene kan være lange og tunge å stå i alene, og da kan det være godt med støtte fra noen som har vært igjennom lignende saker tidligere.

Tone Elisabeth Hagen med en beundrende valp.

Helsekontakten sin funksjon er å formidle kontakt mellom klubbmedlemmer og frivillige ressurspersoner som vil dele av sin erfaring på forskjellige områder. Det kan være erfaring fra forskjellige lidelser og rehabilitering, eller det kan være råd om ting som er vanlig for irsk ulvehund. 

Som Tone selv formidler det; – Det er ingen som kan alt, men sammen kan vi veldig mye.

Vi håper at tjenesten vil bli godt mottatt og ha en positiv nytteverdi for medlemmene. I tillegg håper vi den kan bidra til å skape samhold om det vi bryr oss aller mest om, nemlig ulvehundene våres ve og vel.

Helsekomiteen IUKN, januar 2021

Navn Tlf E-post
Tone Elisabeth Hagen 908 58 426

Håkon Håkonssonsvei 350, 1852 Mysen

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram