Irsk Ulvehundklubb Norge

SøkeområdeVis/Skjul meny

Valper og oppdrettere

Å finne din oppdretter er det viktigste valget du gjør når du skal leve med en Irsk Ulvehund. Du skal kunne forvente at oppdretterne som står på klubbens oppdretterliste er opptatt av rasen og forholder seg til klubbens etiske retningslinjer og Norsk Kennel Klubs etiske grunnregler. Klubbens oppdrettere vil gjerne snakke Ulvehund med deg, og mange tar gjerne mot besøk for at du skal kunne bli bedre kjent med rasen.

De fleste oppdretterne av Irsk ulvehund har sjelden kull. Du bør derfor ikke kunne forvente å få en valp med en gang. Oppdretterne vil også som regel ønske å treffe deg og familien din for å bli bedre kjent med dere og for at dere skal bli bedre kjent med rasen før dere får en Irsk ulvehund inn i livene deres.

Klubbens valpeformidler har ofte god oversikt over hvilke kull som planlegges og kan henvise deg til en oppdretter som passer godt for deg.

Klubbens valpeformidler:

Navn Tlf E-post
Ingun Hinna 938 11 462

Skaffamyrane 22, 5267 Espeland

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram