Irsk Ulvehundklubb Norge

SøkeområdeVis/Skjul meny

St. Patrick's Day i Oslo

Sentralstasjonen, Oslo

Lørdag 19/03-2022

11.30

Marit Båtvik

96 81 65 41

Etter to år med nedstenging blir det parade i Oslo sentrum på St. Patrick's Day igjen. Arrangøren vil som vanlig veldig gjerne ha med irske ulvehunder i toget sitt. Dette er et stort opptog hvor man går fra Sentralstasjonen og oppover Karl Johans gate. Mange deltar, med og uten kostymer. Vi som kan komme med hund møter foran stasjonen cirka 11.30-11.45. Avgang for paraden er klokken 12.00. Ta gjerne på et irsk-inspirert kostyme/hatt/briller, men det er ikke nødvendig.
Det er jo ikke akkurat billig å parkere i Oslo sentrum, så regionen dekker en times tid med parkeringsutgifter for de som velger å komme. Det er flere parkeringshus i området, men husk kvittering på mobilen eller i papirform. Den kan leveres eller mailes til meg (Marit).
Dette er en fin sjanse til å vise frem den flotte rasen vår. Men husk at det er mye folk, og mange som vil hilse på, så litt engstelige eller utrygge hunder har det kanskje best hjemme. Det skal være en hyggelig opplevelse for både hunder og folk, så her må dere som hundeeiere ta gode avgjørelser for hva som passer din hund best. Jeg krysser fingrene for at mange ønsker å komme på dette litt annerledes treffet i mars. Meld gjerne din interesse via arrangementet som er lagt ut på regionens FB-side.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram