Irsk Ulvehundklubb Norge

SøkeområdeVis/Skjul meny

Webinar: Vekst og skader

Zoom

Onsdag 28/04-2021

19.00-20.00

Eivind Ø. Holm

Torsdag 29. april 2021 har vi gleden av å invitere klubbens medlemmer til det andre av en rekke webinarer. Vi får «besøk» av den svenske ortopeden Ole Frykman. Ole Frykman er kjent som en av pionerene innen veterinærmedisin i Skandinavia, og arbeider som kirurgisk konsulent på de største dyresykehusene i Sverige, i tillegg til å holde foredrag over hele Europa og å være eksaminator for bl.a. veterinærer i Norge som går opp til spesialisteksamen. Vi håper medlemmene vil få en god innføring i ortopediske problemer hos ulvehund, fra valp til voksen, og i tillegg få en del myter avlivet («voksesmerter finnes ikke hos hund!»). 

Vi gleder oss og håper dere gjør det også.

Helsekomiteen v/Eivind Ø. Holm

Web-seminaret er åpent og gratis for alle medlemmer i Irsk Ulvehundklubb Norge og for medlemmer i Autoriserte Hundedommeres Forening.

Du melder deg på med skjemaet under, og vil få tilsendt en lenke på e-post med tilgang til webinaret når det nærmer seg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram