Irsk Ulvehundklubb Norge

SøkeområdeVis/Skjul meny

Velkommen til dobbelutstilling ved Hønefoss

Helgen 18. og 19. september arrangerer Irsk Ulvehundklubb Norge og region Østland Sør dobbelutstilling for irsk ulvehund på Ringerike Montesorriskole. Utstillingsplassen ligger på Ask, rett utenfor Hønefoss. Adressen til utstillingen er Aklangveien 2, 3519 Hønefoss

Lørdag blir det valpeshow og offisiell utstilling med lite cert. Begge deler dømmes av Leif Ragnar Hjorth.

Søndag blir det valpeshow og offisiell utstilling med stort cert. Begge deler dømmes av Knut Fr Blutecher.

Dette blir en hyggelig utstilling med avslappet stemning, hyggelige og kompetente dommere, og god tid til å ha det fint sammen med hverandre og hundene. Klubben setter opp kafe slik at både mat og drikke blir mulig å kjøpe. Betaling med Vipps. Vi begynner klokken 11 hver dag og holder på til vi er ferdig. Begge dager blir det også mulighet til å stille irsk ulvehund utenfor konkurranse og mulighet til å delta i barn og ulvehund der barn opp til 13 år kan vise frem sine ferdigheter i ringen.

Påmelding

Påmelding til utstillignene gjøres fra Norsk Kennel Klub sine sider innen fristen, som er mandag 30. august:

Påmelding lørdag

Påmelding søndag

Påmeldingen koster 415 for voksne hunder og 300 kroner for valper. For veteraner refunderes påmeldingsgebyret på utstillingsplassen. Fra tredje påmeldte hund er det halv pris i tråd med vanlig praksis i Norsk Kennel Klub.

Hunder kan meldes på utenfor konkurranse. Det gjelder hunder som ikke er stambokført eller har problemstillinger som gjør at de ikke kan konkurrere, som manglende testikler, etc. Disse hundene får en skriftlig kritikk, men ingen premiering. Prisen for disse er kroner 150.

Deltakelse i barn og ulvehund koster kroner 50.

Påmelding utenfor konkurranse

Påmelding barn og ulvehund

Overnatting

Det er flere overnattingssteder i og rundt Hønefoss

Campingplasser

Hoteller

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram